Rólam

Szia! Horváth Ágnes vagyok, alvástréner. 2013 óta tartok gyors és hatékony, gyakorlat-orientált alvástréningeket álmatlanságban szenvedőknek.

Valaha nekem is voltak álmatlan időszakaim…

 

Mára az inszomnia a múlté, jól alszom és jól érzem magam a bőrömben.
Ehhez hosszú és nehéz út vezetett, sok tanulással, olvasással, és egy jó nagy halom külföldi szakmai könyv böngészésével. Több éves tanulmányaim esszenciája az Alvástréning tanfolyam, ahol egy gyors és hatékony módszerrel (egy specifikusan álmatlanságban szenvedőknek kifejlesztett mindfulness alapú kognitív terápiás módszerrel) hozzásegítem a résztvevőket a jó alváshoz – és egy élhetőbb, örömtelibb élethez.

A tréningen semmi lelkizés, semmi rizsa: csak szimplán megtanulunk újra jól aludni.

A tréning anyaga egy lépésről-lépésre felépített, életmódot, alvási szokásokat és stresszkezelést is érintő módszerekből, tanácsokból áll. Az alvásszorongás megszüntetésére és az altató átgondolt, kíméletes elhagyására külön hangsúlyt helyezünk, hiszen sokszor ez a két dolog az, ami fenntartja az álmatlanságot.

Tudásom jó részét az Oxford Mindfulness Centre által oktatott tudatos éberségen alapuló kognitív terápia módszerét tanulom. Emellett olyan terápia kidolgozásában veszek részt, melyek ötvözik az álmatlanságot kezelő kognitív terápia illetve az éberségmeditáció módszereit.

Itt találkozhattál velem:

hvg_hu_logo tedxdanubia-logoHorváth Ágnes Jakupcsek plusz gyógyszerfüggés

Feldmár Intézet felirattal

Klasszik Rádió

******

******

******

Mikor érdemes alvástrénerhez fordulni? ITT megkapod a választ.
>>> bit.ly/mitcsinalazalvastrener <<<

 

Előadóként is találkozhatsz velem, akár a saját rendezvényeden! Ízelítő az előadásomból ITT található.
>>> bit.ly/tarsadalmijetlag <<<

 

Szenvedélyes, szívből jövő Életet és Jó Alvást kívánok mindenkinek!

Horváth Ágnes

Várj! Érdekel egy ingyenes, Mini Alvástréning?

Alvástippek + 10 napos alvásjavító tanfolyamSikeresen feliratkoztál! A 10 alvástippet e-mailen küldjük ki. Ha nem találod, a SPAM ill. a Promóciók között is nézd meg!

Pin It on Pinterest